Niğde’nin Gümüşler Sulama Barajı Gölletin de Ak Parti Sandık görevlisi bir kişi boğuldu.

 
Niğde merkeze bağlı Gümüşler Beldesindeki Gümüşler Sulama Gölletine sabah saatlerinde balık avlamak için giden 3 kişi, göllet kenarına çıkartılmış elbiseler buldu. Durumun jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri şahsa ait cüzdan ve kimlik elbiselerinin içinde bulundu.

 
Elbiselerin 44 yaşındaki Cengiz Beker’e ait olduğu anlaşıldı. Cengiz Beker’e ulaşmak için jandarma göllet kenarında araştırma yaptı. Göllete nasıl ve kimlerle geldiği araştırılan Cengiz Beker’in göllete girerek boğulduğu tahmin edilerek Aksaray’dan dalgıçlar çağrıldı. Dalgıçlar Beker’in cesedine kıyıdan 20 merte uzaklıkta 4,5 metre derinlikte buldu. Sudan çıkartılan Beker’in cesedini gören yakınları sinir krizleri geçirdi.


Tır sürücüsü olduğu, evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen Cengiz Beker’in seçimde Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda 1014 nolu sandıkta AK Parti adına sandık üyesi olarak görevli olduğu bildirildi.


Olayla ilgili olarak jandarma soruşturmaya devam ediyor.

Soruşturma sonucunda, Cengiz Beker'in önce öldürdüğü daha sonra  baraja atıldığı ve konu ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı ve bir kişinin de arandığı belirtildi.




Editör: TE Bilişim