Niğde’de çeşitli yerlerde meydana gelen 3 ayrı kazada 10 kişi yaralandı. Niğde Aktaş Kasabası yakınlarında bir aracın takla atması sonucu 3 kişi yaralanırken, kaza mahalline ulaşmak üzere yola çıkan Jandarma Trafik ekiplerinin Gümüşler Kavşağı’nda bir başka araçla çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Mezbaha Caddesi’nde meydana gelen kazada ise Niğde Cezaevi’ne ait araca çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
 
TAKLA ATAN ARAÇTA 3 KİŞİ YARALANDI
            Niğde’nin Aktaş Kasabası yakınlarında meydana gelen kazada iddiaya göre hatalı solama yapan bir araç aynı istikamette seyir halinde olan A. A. (30) yönetimindeki 34 AT 8505 plakalı aracın takla atmasına sebep oldu. Edinilen bilgilere göre, Kayseri’den Adana istikametine seyir halinde olan 34 AT 8505 plakalı aracın, hatalı sollaması nedeniyle takla attı. Meydana gelen kazada, sürücü A. A (30) ile birlikte yönetimindeki aracın içerisinde bulunan Y.A. (46) ve M.A. (60) yaralandı. Yaralılar Niğde Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
 
KAZAYA GİDEN JANDARMA KAZA YAPTI
 
        Niğde Gümüşler Kavşağı’nda iki aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Eski Kayseri yolundan Gümüşler istikametine gitmekte olan 51 HH 061 plakalı araç ile Aktaş Kasabası yakınlarında meydana gelen kazaya yetişmek için seyir halinde olan Jandarma Trafik ekipleri kavşakta çarpıştılar. Çarpışmanın etkisiyle jandarma aracı içerisinde bulunan Astsubay K. E (29), erlerden B.T(21), H.T. (21), G.Ç.(22) yaralandı. Diğer araçta bulunan B.K. (23) ile S.Y. (19) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Niğde Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, kazanın duyulmasıyla üzerine önce olay yerine ardından da Niğde Devlet Hastanesi’ne giden İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Koca yaralılar hakkında bilgi aldılar. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 
MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALI
 
Niğde Merkez’de meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
Alınan bilgilere göre, olay dün Mezbaha Caddesi’nde meydana geldi. Niğde Cezaevi’ne ait araca çarpan motosiklet sürücüsü T.Y. (20) yaralandı. Motosikletle seyir halinde olan ve askerden izine geldiği belirtilen T.Y., R.B. (51) yönetimindeki 51 AK 600 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan T.Y. 112 Acil Servis ambulansı ile Niğde Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı T.Y.’nin durumu ağır olduğu öğrenildi.


Editör: TE Bilişim