Niğde'de bir otomobil hurdalığının ofisinde, bir kişi ölü olarak bulundu.

Foto-Haber: Sami KAYMAK - Yasin YURTMEN


Edindiğimiz bilgilere göre , Niğde İlhanlı Mahallesinde bulunan şehirlerarası otobüs terminalinin arka tarafında bulunan otomobil hurdalığının ofisinde , 22 yaşında Hamit Bosum isimli  bir gencin cansız bedeni bulundu.


Gece saatlerinde İlhanlı Mahallesi'ndeki otomobil hurdalığının yazıhanesinde bir gencin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polise haber verdi.




Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri, yazıhane olarak kullanılan kulübenin içinde yaralı ve hareketsiz yatan gencin öldüğünü tespit etti.



Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemede cesedin, hurdalıkta bekçilik yapan 22 yaşındaki Hamit Bosum'a ait olduğu öğrenildi. Bosum'um akşam saatlerinde en son görüştüğü iddia edilen arkadaşları da olayı duyar duymaz hurdalığa geldi.


Polis, ifadelerini almak için karakola götürdüğü Bosum'un arkadaşlarının aracında da arama yaptı. Yapılan aramada 1 tabanca bulunurken, Bosum'un cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bosum'un kesin ölüm nedeni, otopsiden sonra belli olacak.




Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Editör: TE Bilişim