Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden darbe girişiminin yaşandığı İstanbul ve Ankara’ya 500 Özel Hareket Polisinin sevk edildiği belirtildi. 
 

15 Temmuz gecesi  yaşanan darbe girişiminin ardından Niğde’de eğitim gören 500 Özel Hareket Polisi otobüslerle İstanbul ve Ankara’ya gönderildi. Ayrıca,  Güneydoğu bölgesindeki bir grup polis  Ankara ve İstanbul'a sevk edildi. 



Darbe girişiminin ardından  Niğde Emniyet Müdürlüğü bütün personeline mesaj atarak aynı gece hepsini göreve göreve çağırmıştı. Dün atılan bir başka mesajda ise izinlerin ikinci bir emre kadar durdurulduğu, aynı zamanda izinde olanların da ivedi şekilde göreve dönmeleri istendi. Niğde Emniyet Müdürlüğünden gönderilen mesajda;  " 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen darbe girişimi ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatına görevli tüm personelin yıllık ve (verilmesi zorunlu mazeret izinleri hariç)  mazeret izinleri 16.07.2016 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar kapatılmış olup, izinde bulunan personellerin ivedi görevlerine başlamaları gerekmektedir" denilldi. 


Haber; Selim GÖKEL

Editör: TE Bilişim