Niğde'de 1,5 yaşındaki Orkun Baran Kiper'in üzerine 51 ekran televizyon düştü. Ağır yaralı olarak Kayseri'deki hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk, burada hayatını kaybetti.

Olay, Nigde'nin Selçuk Mahallesi Esnaf Sitesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Özel bir dershanede öğretmenlik yapan anne Asuman ile baba Azmi Kiper çiftinin tek çocuğu olan 1,5 yaşındaki Orkun Baran Kiper, sehpa üzerinde duran televizyonun düğmesiyle oynamaya başladı. Üzerine televizyon cihazı devrilen minik Orkun, önce Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan talihsiz çocuk, koma halinde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Acil müdahale odasına alınan ve beyin kanaması geçiren çocuk Kayseri'de öldü.
 
 Niğde'de bir Dershanede Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapan baba Azmi ile Matematik Öğretmeni anne Asuman Kiper, hastane kapısında sinir krizi geçirdi. Yakınlarının yardımıyla ayakta durmakta zorlanan aile "Allahım bize güç ver" diye dua etti.
 
 Orkun Baran'ın cesedi otopsi yapılmak için morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, minik Orkun'un kötü hava koşulları ,yoğun kar yağışı yüzünden ambulans helikopterle Kayseri'ye getirildiği ifade edildi.



Fotoğraf : www.DefterK.com




Editör: TE Bilişim