Niğde'de bugün trafik kazası meydana geldi. Ata Sanayi girişindeki Ditaş kavşağı olarak da tabir edilen kavşatta yine trafik kazası meydana geldi. 


Edinilen bilgiye göre;  Niğde- Kayseri karayolu Ditaş kavşağında meydana geldi. Hıdırlık mevkiinden ana yola çıkmak isteyen A.F.E. (51) yönetimindeki 51 EA 178 plakalı inşaat kamyonu  ile Kayseri istikametinden Adana istikametine seyir halinde olan Y.A. (65) yönetimindeki özel otomobil kavşakta  çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Y.A. itfaiye tarafından çıkarıldı. Otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan N.A. (41), K.A. (69) ve N.D. (28) da yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekipleri ile Niğde Devlet hastanesine kaldırılırken, otomobil sürücüsü Y.A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Diğer yandan çevredeki vatandaşlar aynı kavşakta sürekli kaza meydana geldiğini buraya trafik ışıklarının yapılması gerektiğini belirttiler. Bu yolun ve kavşağın teknik olarak yanlış olduğunu belirten vatandaşlar, bu durumun yetkililere de bildirildiğini ancak bu güne kadar bir tedbir alınmadığını belirttiler.


Editör: TE Bilişim