Niğde'de meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi. Kentin çeşitli noktalarında bulunan MOBESE kameralarına farklı tarihlerde meydana gelen yaralamalı ve madde hasarlı trafik kazaları yansıdı.

Görüntülerde,  Bor Caddesi'nde karşıya geçmeye çalışan bir yayanın, otomobilin çarpmasıyla yere savrulması görüntülerde yer alıyor.Başka bir kazada ise yeni çarşıda kaldırıma aracıyla çıkan hafif ticari araca motosiklet çarpıyor. Faik Şahenk caddesinde iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen kaza, imam hatip meydanında elektrikli bisikletle yaya yolundan karşıdan karşıya geçmeye çalışan bisiklet sürücüsüne kırmızı ışıkta durmayan aracın çarpmasıyla elektrikli bisiklet sürücüsünü otomobilin üzerinden yere savruluyor.

Görüntülerde,  Perşembe pazarında iki aracın çarpışması, Gümüşler kavşağında otomobil ile tırın çarpışması ve yine aynı kavşakta kırmızı ışık ihlali yapan kamyonetin başka bir kamyonete çarpması ve Hükümet meydanında caddenin ortasında yürüyen yayaya hafif ticari aracın çarpması yer alıyor.

Niğde Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kazaların aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiğine dikkati çekerek, herkesten trafik kurallarına uymasını istedi.
 
Editör: TE Bilişim