Niğde'de eskiden bir kaç günde bir trafik kazası meydana gelirken, son yıllarda hemen hemen her saat trafik kazası meydana geliyor. Hasarlı veya yaralamalı olan trafik kazalarına yetişmenin imkanı yok ancak okurlarımız sitemizin  whatshap, twitter, facebook, instigram, pinterest, linkedin, googleplus gibi sosyal medya hesapları ve elektrik ileti ile bir şekilde ulaştırıyor. 

Geçtiğimiz gün, Niğde-Bor yolu üzerinde  Şafaklarlar Petrol ile Sungurbey Koleji arasında bulunan halk dilinde Mumin İnan kavşağı olarak bilinen kavşakta Trafik kazası  meydana geldi. Okurumuz, burada çok sık kaza meydana geldiğini, bu konuda özellikle Niğde Belediyesine giderek bu kavşağın Trafik Işıklandırılması konusunda girişimlerde bulunduğunu ancak Belediyenin bu yolun Karayollarına ait olduğu kendilerinin karışamayacakları şeklinde açıklama yapıldığını belirtti. 

Yine dün akşam Derbent Kavşağı mezarlık karşısında ve her saat başı kaza meydana gelen Eski Ferket yolu, Gazeteci İsmet Sayın Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazalarının fotoğraflarını ve videosunu çeken okurlarımız Niğde  Trafiğinin yaşanmaz bir hale geldiğini dile getirdiler. 


Bugün yine Bor Caddesinde zincirleme bir trafik kazası daha meydana geldi. Bor Caddesi Niğde Park önündeki durakta meydana gelen zincirleme  trafik kazasında 6 yaşındaki çocuk hafif yaralanırken araçlarda hasar meydana geldi. 

Niğde'nin trafiği bir çok vatandaşı korkutuyor. Trafikte geçen zaman ve yakıt kaybı bir yana her an bir kaza yaşayabilirsiniz... 





 
Editör: TE Bilişim