Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yılmaz Şimşek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, , Sağlık İl Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yılmaz Şimşek, ilimizde gerçekleşecek olan tüm spor müsabakalarının sorunsuz şekilde geçmesi için gereken bütün tedbirleri alacaklarını söyledi.

Niğdeli gençlerin sporu seven ve son derece centilmen olduğundan şüphe duymadıklarını belirten Vali Yılmaz Şimşek, “Bugünkü toplantıda ilimizde yapılan sportif faaliyetlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için değerlendirmelerde bulunacağız. İlimizi 2. ligde temsil eden Niğde Anadolu FK, Bölgesel Amatör Liginde ilimizi temsil eden takımın maçlarında ve diğer branşlardaki müsabakalarda statların içinde ve dışındaki güvenlik tedbirlerini ve taraftar güvenliği ile ilgili tedbirleri görüşüp karara bağlayacağız” dedi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve alınan güvenlik tedbirleri kararlarının değerlendirilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim