Niğde’de Uyuşturucu hap ve reçine esrar maddesi ele geçirildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda geçtiğimiz gün bir şahsa ait ikamette yapılan aramada uyuşturucu haplar ele geçirildi. Yine bir başka bir olayda yolcu otobüsünde yapılan bir aramada esrar maddesi ele geçirildi.

 

Uyuşturucu hap ele geçirildi

 

Edinilen bilgiye göre ; 19/03/2012 tarihinde bir şahsa ait ikamette yapılan aramada, uyuşturucu nitelikte olduğu değerlendirilen toplam 1030 adet hap ve 0,64 gram afyon sakızı ele geçirilerek bir şahıs yakalanmış. Şahıs hakkında uyuşturucu madde konusu ile ilgili adli işlem yapıldı.

 

Reçine esrar maddesi ele geçirildi

 

Yine KOM Şube ekipleri  20/03/2012 tarihinde ilimize güzergahı üzerinden geçmekte olan şehirler arası bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir şahıs yakalanmış, şahsa ait sırt çantasına zulalanmış bir şekilde 1504 gram reçine esrar maddesi ele geçirilmiş, uyuşturucu madde nakil ve ticaretinden C.Savcılığına sevk edilen şüpheli tutuklandı

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilimizde ve ilçelerimizde kaçakçılık ve uyuşturucu madde gibi olaylara yönelik çalışmaları hızla devam ediyor.



 

Editör: TE Bilişim