Niğde’de alkolden işlem yapılan sürücü Polis ekiplerine Pompalı tüfekle ateş açtı 1 Polis Memuru yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Olay 23.00 sıralarında, Amas Yolu Ayhan Şahenk Bulvarı, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu önünde meydana geldi.

İddiaya göre, Niğde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri gün içerisinde yaptıkları yol kontrolünde bir otomobili durdurdu. Plakası ve sürücüsünün ismi alınamayan sürücünün alkollü olduğu ve bu yönde Trafik ekipleri ehliyetine el koyarak gerekli işlemi başlattı. İşlem yapıldıktan sonra otomobili alkolsüz bir şahısa teslim ederek uygulama devam etti.

Trafik ekipleri gece 23.00 sıralarında Ayhan Şahenk Bulvarı üzerinde bir aracı durdurup gerekli incelemeyi yaptıktan sonra olay yerine yakın inşaat alanından ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu ekipte bulunan 3 Polis memurundan arka koltukta oturan M. S. (43) isimli Polis memuru yüzüne isabet eden saçmalarla yaralandı. Ekip arkadaşları tarafından 112 Acil servis ekiplerinden yardım isteyen Polis memurları yaralı arkadaşlarını Niğde Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralı Polis memurunun hastanede yapılan müdahalede yanağına saçma isabet ettiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın duyulması sonrası olay yerine gelen Polis ekipleri uzun namlulu tüfeklerle çevrede bulunan inşaat içerisinde zanlıları aradı.

Olay yerinde bulunan ekip otosu Olay yeri inceleme ekiplerince yapılan incelemenin ardından otoparka çekildi.

Olay sonrası Polislerin yaptığı çalışmada 2 kişinin gözaltına alınırken, olayla bağlantısı olduğu tahmin edilen diğer kişilerin ise Polisler tarafından arandığı bildirildi.










Editör: TE Bilişim