Niğde’nin Fesleğen köyünde ekmek almaya çıktığında silahlı kişiler tarafından zorla kaçırılan genç kızdan 3 gündür haber alınamıyordu. 

Haber: Burcu ÇOPUR

Ailesi şikayetçi olmuş, köylüler Valilik önünde yol kapatmış, Niğde Valisi ile görüşmüş, Jandarma ve Emniyet Ekipleri dağlarda köpekler ve insansız hava aracı ile arama yapmış. Niğde'nin bazı gazetecileri bile dağlara çıkmıştı. 

Herkes kaçırılan kız için seferber olmuşken, 14 yaşındaki V.D. ve onu kaçırdığı iddia edilen Hasan B. ile çekindikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıldı. 

Günlerdir bir haber alınamayan Vildan’dan dün haber geldi. Hasan B. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında Vildan’ı kaçırdığını itiraf etti.

Ardından Vildan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya üzerinde yayınladı. Gülümseyerek poz veren 14 Yaşında ki Vildan’la el ele kol kola fotoğraflarını yayınladığı görüldü. 

Bugün ise öğle saatlerinde Jandarma Ekipleri Tepeköy'de  Vildan D. ve Hasan B.'yi  yakaladıkları  öğrenildi.  Vildan'ın yaşı küçük olduğu ve aile rızası olmadığı için ayrıca emniyet ve jandarma kuvvetlerini gereksiz yere meşgül ettikleri için yargılanmaları bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim