Niğde'nin trafik sorunun en yoğun yaşandığı Eski Fertek Yolu olarak bilinen Gazeteci İsmet Sayın Caddesinde  yine kaza meydana geldi.  Kazada 2 kişi hafif yaralandı.  

Niğde Barosu bu cadde üzerindeki tehlikeye dikkat çekmiş ancak bu güne kadar Niğde Belediyesi ve İl Trafik Komisyonu her hangi bir önlem almadı.  Niğde'nin en çok trafik kazasının olduğu caddede hemen hemen hergün kaza meydana geliyor. 

NİĞDE BOR YOLUNDA DA ÖĞRENCİ SERVİSİ VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 

Niğde Bor Yolunda bugün sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Niğde'ye  2 kilometre kala  Okul servisi ile özel bir otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. 

Kazada okul servisinin boş olması faciayı önledi.  Niğde Bor yolunda meydana gelen kNiğde’de üniversite servis midibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Üniversite servis midibüsünün boş olması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Niğde-Bor yolu Sarı Köprü mevkiinde meydana geldi. R.S. yönetimindeki 51 HF 950 plakalı üniversite servisi, Niğde merkeze seyir halinde iken M.T. (46) yönetimindeki 51 HN 851 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmada servis midibüsü önüne aldığı otomobili orta refüje çıkartırken, sürücü M.T. otomobil içerisinde sıkıştı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sıkışan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kısa sürede kurtardı. Yaralı sürücü ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol bir süre sonra açıldı.

İLGİLİ HABERLER AŞAĞIDA

Fotoğraflar; Doğan ÇETİNKAYA
Haber;        Yusuf KARACA

 
Editör: TE Bilişim