Niğde’de son günlerde polise yapılan fuhuş ihbarlarını göz önüne alan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri önemli bir operasyona imza attılar.

Niğde Merkezde yaklaşık bir aylık planlı projeli çalışma yapan Asayiş Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri fuhuş suçu işleyen bir çeteyi yapılan eş zamanlı baskınlar sonucunda çökertti.

Niğde’ye il dışından gelen ve fuhuş ticareti yapan 3’ü kadın toplam 5 kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı. 19 ila 25 yaşları arasındaki değişen ve para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu belirlenen bayanlar ve bayanlara yardımcı olduğu belirlenen kişilerle ilgili Polis 1 aylık bir çalışma gerçekleştirdi.

Fuhuş evleri, güzellik merkezi ve bir emlak ofisinden toplanan tüm deliller ve araştırmalar sonuçlanınca polis uygun zamanı belirleyip bu yerlere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda, K.Ü, S.Ş, H.K adlı bayanlar ve Y.G, F.A adlı erkekler gözaltına alındı. Haklarında adli işlem başlatılan 2 erkek savcılıkça serbest bırakılırken fuhuş yaptığı iddia edilen 3 bayan ise denetimli serbestlikten, salıverildi.

 
Editör: TE Bilişim