Çiftlik ilçesinde Yasin Gündoğan (37), 4 çocuk annesi eşi RezzanGündoğan'ı (34) ve onunla ilişki yaşadığını iddia ettiği amcasının oğlu İshakGündoğan'ı (38) tabancayla kurşun yağdırarak öldürdükten sonra, aynı silahı başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Çiftlik'e bağlı Divarlı beldesinde meydana geldi. 1 yıldır Suudi Arabistan'da işçi olarak çalışan Yasin Gündoğan, işyerinden izin alarak evine geldi. YasinGündoğan, çevresindekilerin, eşi Rezzan Gündoğan ile kuzeni İshakGündoğan arasında ilişki olduğunu iddia etmeleri üzerine cinnet getirdi. Yasin Gündoğan, tabancayla eşi Rezzan Gündoğan'a kurşun yağdırdı. Ardından evden çıkan Yasin Gündoğan, yakındaki kahveye giderek burada oturan amcasının oğlu 4 çocuk babası İshak Gündoğan'a ateş etti. Kahvedekilerin korku dolu bakışları arasında daha sonra tabancayı başına dayayan Yasin Gündoğan, tetiği çekti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri Rezzan Gündoğan, İshak Gündoğan ve Yasin Gündoğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Jandarma beldede geniş güvenlik önlemi alırken, 3 kişinin cesetleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


OTOPSİ TAMAMLANDI

Niğde'de aldatma iddiasıyla meydana gelen olayda yaşamını yitiren YasinGündoğan, eşi Rezzan Gündoğan ile kuzeni İshak Gündoğan'ın cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerin ardından yakınları tarafından teslim alındı. 3 cenaze Divarlı beldesine götürüldü. Kuzenlerin cenazelerinin Divarlı'da, Rezzan Gündoğan'ın cenazesinin ise komşu Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük köyünde toprağa verileceği bildirildi.

JANDARMA ÖNLEM ALDI

Öte yandan jandarma ekipleri, intihar eden katil zanlısı Yasin Gündoğan ile eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldürdüğü kuzeni İshak'ın yan yana olan evlerinde yeni bir olay yaşanmaması için önlem aldı. Aileler, iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından, Yasin ve İshak Gündoğan Çiftlik ilçesi Divarlıkasabasındaki mezarlıkta, Rezzan Gündoğan ise memleketi Nevşehir Yazıhüyük beldesindeki mezarlıkta toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim