Niğde Bor Yolu üzeri Koyunlu Yolu Kavşağında trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 öğrenci ağır yaralı. 


Edinilen bilgiye göre; Niğde Bor Yolu üzerinde Koyunlu köyü kavşağında okuldan çıkan ve karşıdan karşıya geçen 2 öğrenciye motosikletin çarptığı öğrenildi. Meydana gelen kazada Selin T.(16) ve Bukre T.(16) yaralandı. Olay yerinden aracı ile geçmek üzere olan bayan doktor öğrencilere ve motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptı.

Ambulansların gelmesi ile yaralı öğrenciler ve motosiklet sürücüsü Niğde Ömer Halisdemir Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı öğrencilerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

NİĞDE'NİN EN TEHLİKELİ KAVŞAĞI

Koyunlu Yolu üzeinde Fen Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Mehmet Göker Teknik Anadolu Lisesi bulunduğundan bu kavşak üzerinde yoğun trafik yaşanıyor. Sık sık kazaların meydana geldiği kavşakta öğrenciler trafik ışığının konulmasını istiyor.

BU KAVŞAĞA ÜST GEÇİT ŞART
Niğde ve Bor Yolu üzerinde yoğun trafikten dolayı karşıdan karşıya geçemeyen öğrenciler kavşakta uzun süre trafik akışısının azalmasını bekliyor. Bu durum araç sürücüleri içinde geçerli.   Bu yolun üzerine üst geçit veya trafik ışıkları yapılmasını isteyen öğrenciler, Bor Yolu  BESYO ve Fen Lisesi yanında yaya ve trafik yoğunluluğu olmamasına rağmen iki ayrı üst geçit yapıldığını ancak en yoğun ve tehlikeli kavşaklardan biri olan Koyunlu kavşağına üst geçit yapılmadığını ilettiler ve daha ne kadar çoçuk bu yollarda telef olacak diye tepkilerini belirttiler.


 
Editör: TE Bilişim