Niğde-Bor arasında daha önceki yapılan yol çalışmalarında birçok kazalar meydana gelmiş ve bu kazalar can kaybı ile sonuçlanmıştı.


Haber : Fatma TAN  


Yol çalışmalarının ardından derin bir nefes alan sürücüler bu çalışmaların zemin etütlerinin olumsuzluğu nedeniyle yollar tekrar inşaat alanına dönünce kâbusu yaşamaya başladılar. Vatandaşlardan büyük tepki gören bu yollarda can pazarı devam ediyor.


Edinilen bilgilere göre bu gün saat 12.00-12.10 civarında yol çalışmaları nedeni ile tek şeritli trafik akışının sağlandığı Toki-Okçu yolu mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


İlk kaza Beşyüzevler Mahallesindeki kavşakta meydana geldi. Niğde istikametinden Bor istikametine gitmekte olan Bor Fen İşleri Müdürlüğüne ait 51 KU 050 plakalı araç ile T.Ö.’nün kullandığı otomobilin çarpışması ile meydana geldi. Can kaybının olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi. Kısa süreli ve kontrollü olarak sağlanan trafik akışından sonra olay yerinde kaza yapan araçlar kaldırıldı.

AYNI ANDA İKİNCİ TRAFİK KAZASI

İlk kazanın hemen 1 km ilerisinde Toki kavşağı olarak bilinen mevkiide meydana geldi. Niğde istikametinden gelmekte olan E.T.’nin kullandığı 51 EC 848 plakalı araç ile C.E.’nin kullandığı 51 HR 312 plakalı araç çarpıştı.


Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine gelen trafik polisleri 112 acil servisini arayarak ambulans istedi. Kısa süre sonra olay yerine ulaşan 112 ekipleri yaralanan D. S.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra 112 ambulansı ile Bor Devlet Hastanesine kaldırılan D.S’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. E.T. kaza sonucunda “Hızımız azdı eğer hızlı olsaydık durum daha vahim olabilirdi. Bu yolların bir an önce bitirilmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.




Editör: TE Bilişim