Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda bir konuşma yapan Özel Safa Kelebek Anaokulu Müdürü Nagihan Özdemir, yetiştirilen öğrencilerin sağlıklı düşünen bir birey olmalarına değindi.

Her yıl olduğu gibi koca bir yılı daha geride bırakmanın hem hüznünü hem de sevincini yaşadıklarını belirten Özdemir şunları kaydetti: “Özel Safa Kelebek Anaokulu Niğde şubesi olarak öğrencilerimize dört yıldır eğitim vermekteyiz. Yaklaşık 250 öğrenciyi mezun ettik. Daha nice mezunlarımız olacak. Ama önemli olan yetiştirilen öğrencilerimizin ülkemize, ailesine, kendisine hayırlı, verimli başarılı, adaletli ve sağlıklı düşünen bir birey olabilmesidir.  İnşallah bizlerde bu hedeflerimize daha nice yıllar başarı ile imza atacağımıza inanıyorum.”  İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından Özel Safa Kelebek Anaokulunun minik öğrencileri ilahiler okuyarak başladıkları etkinliklerinde, ‘bebeklikten yaşlılığa’, ‘semazen’, ‘uyku duası’, ‘Çanakkale ve 15 Temmuz’ konulu gösteri sunumu yaptılar. İl Kültür Merkezinde düzenlene programa minik öğrenciler performanslarıyla gönülleri fethetti.
 
Editör: TE Bilişim