Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Niğde'ye yeni yapılan ve 39 milyon TL ye mal olan İl Emniyet Müdürlüğünün yeni binasında incelemelerde bulunan Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve ziyaret heyetini İl emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu karşıladı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ile birlikte İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş ve komutanlarla toplantı gerçekleştirdi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, " Niğde'mize yeni yapılan İl Emniyet Müdürlüğü binamızda bir inceleme yaptık. Niğde'ye kazandırdığımız ve 39 Milyon TL ye mal olan binamızda emniyet personelimiz daha iyi hizmet etme imkanına kavuşmuş oldu. Vatan müdafaası için her şartta hazırda bekleyen Niğde İl Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek hemşerilerimizin selam ve dualarını ilettik. Rabbim Kahraman Mehmetçiğimizin yâr ve yardımcısı olsun, her daim Muzaffer eylesin." dedi

Editör: TE Bilişim