Niğde'nin Bor ilçesinde, çıkan silahlı kavgada H.G., husumetli olduğu S. M., D. M. ve H. M.'yi av tüfeğiyle vurup, yaraladı. D. M. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olayla ilgili yakalanan şüpheli kadının eşi ve oğlu da gözaltına alınmıştı. 

OLAY ; 

Bor ilçesi Kızılca köyündeki evinin yakınında bulunan tarlada çalışan Hülya G., aralarında husumet bulunan Salim Mutlu, Devlet Mutlu ve Hatice Mutlu ile tartışmaya başladı.

  Tartışmanın büyümesiyle Hülya G., evden getirdiği av tüfeğiyle Salim Mutlu, Devlet Mutlu  ve Hatice Mutlu'ya ateş etti. Silahla yaralananlar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralanan Devlet Mutlu(65), yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hatice ve Salim Mutlu'nun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Bor Jandarma ekipleri, şüpheli Hülya G.'yi olayda kullandığı ruhsatlı av tüfeğiyle birlikte gözaltına aldı.

GÖZALTINA ALINAN ANNE VE OĞLU TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri, şüpheli H. G.'yi olayda kullandığı ruhsatlı av tüfeğiyle birlikte gözaltına alırken, soruşturma kapsamında, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli H. G'nin eşi Y. G. ve oğlu H. G'yi de gözaltına alınmıştı. 

Bugün savcılığa çıkartılan anne ve oğlunun tutuklandığı bilgisi edinildi. 


 
Editör: TE Bilişim