Niğde İl Jandarma Komutanlığınca Bor C.Başsavcılığı koordinesinde Bor İlçesi Kemerhisar Beldesi, Niğde Merkez ve Adana illerinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara operasyon yaptı.

 

 

Niğde İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıkalama da ; Niğde İl Jandarma Komutanlığınca Bor Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bor İlçesi Kemerhisar Beldesi, Niğde Merkez ve Adana illerinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara  hakkında yapılan soruşturma sonucu 17.04.2013 günü Niğde Merkez, Bor Kemerhisar Beldesi ve Adana il Merkezinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda (7) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup; operasyon kapsamında yapılan aramalarda, (486) Gram Kubar Esrar, (50) Gram Kenevir Tohumu ve (5) Kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir” denildi.

 

 

Gözaltına alınan (7) şüpheli Bor Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi ve  şüphelilerin tamamı sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Bor İlçe Kemerhisar Kasabasında yine bir operasyon yapılmıştı. İLGİLİ HABERİ BOR ADLİYESİ ÖNÜNDEN YAPMIŞTIK  TIKLAYIN




 









Editör: TE Bilişim