Niğde İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü,  Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü personeli ve Narkotik Köpeğin katılımıyla; uyuşturucu madde kullanan, bulunduran ve satan şahıslara yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Bor ilçesi Kemerhisar beldesinde operasyon yaptı. 

KEMERHİSAR'DA TABANCA VE 1035 GR BONZAİ 

Kemerhisar Beldesinde  ikamet eden M.C. isimli şahsın evinde ve arabasında yapılan aramada Bonzai olarak tabir edilen (1035) gr uyuşturucu madde ile markası ve seri numarası silinmiş 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör içerisinde 7 adet 7,65 mm çapında fişekle birlikte ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldı. 

ULUKIŞLA BEYAĞIL'DA 200 GRAM BONZAİ

Yine,  Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; uyuşturucu madde kullanan, bulunduran ve satan şahıslara yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Ulukışla ilçesi Beyağıl köyü yol ayrımında icra edilen devriye faaliyetinde O.S. isimli şahsın sevk ve iradesinde bulunan araç içerisinde yapılan aramada vites bölümü ile gaz pedalının arasındaki boşluğa gizlenmiş vaziyette Bonzai olarak tabir edilen yaklaşık (200) gr uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim