Niğde’nin Ulukışla İlçesi’ne bağlı Koçak köyünde hırsızlık yapan 3 kişilik çete jandarma timleri tarafından suçüstü yakalandı.
 
Ulukışla İlçesi E-90 kara yolu yakınlarında bulunan ve İlçeye yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta Koçak köyünde bir evi soymaya çalışan 3 kişilik hırsızlık çetesi jandarma tarafından suçüstü yakalandılar.

Koçak köyünde bulunan ve İ.Y ‘ye ait olan evin pencere kasasını kırıp demirlerini büktükten sonra içeri giren hırsızlar daha sonra eşyaları taşımak için kamyoneti evin kapısına yaklaştırdılar. Evde bulunan inşaat malzemelerini kamyona yüklemeye başlayan hırsızlar bir anda jandarmayı karşılarında görünce evin dedelerine ait olduğunu ve onun bilgisi dahilinde eşyaları başka bir yere götüreceklerini söylediler. 

Jandarma tarafından yapılan araştırmada evin Adana'da ikamet eden İ.Y adlı bir kişiye ait olduğunu tespit edildi. Bunun üzerine hırsızlık çetesinden T.Ö. ve S.Ö. adlı kişiler suçüstü yakalandı. Çetenin diğer üyesi E.S. ise olay yerinden kaçtı. Jandarma timleri tarafından yapılan sıkı takip sonucu E.S. adlı kişi de Koçak Köyü içerisinde yakalandı. Yaklaşık 5 bin TL değerindeki inşaat malzemesini çalmak isteyen 3 kişi yapılacak olan soruşturmanın arından adli makamlara sevk edilecek.
Editör: TE Bilişim