Niğde'de eşi ile sıkıntı çektiği gerekçesiyle bir inşaatın 11. katına çıkarak intihar etmek isteyen 28 yaşındaki M.K., polisin iki saat süren ikna çabalarının ardından intihardan vazgeçti. 

Faik Şahenk Bulvarı, Yörük Sokak, Amas yolunda M.K (28) eşi ile sıkıntıları olduğunu iddia ederek inşaat halinde bir binanın 11. katına çıkıp polisi arayarak intihar edeceğini söyledi. İhbar üzerine polis ekiplerinin yanı sıra itfaiye ve sağlık ekipleri inşaatın önüne geldi. M.K., ailevi sorunları olduğunu inşaatlarda günlük işçi olarak çalıştığını ve geçinemediğini belirterek atlayacağını söyledi. Polis ekipleri kısa bir süre içerisinde M.K.'nin eşini de inşaatın önüne getirerek genci intihardan vazgeçirmeye çalıştı.

Polisin, " Eşin seni sevdiği için bak buraya geldi. Gel sende vazgeç şu intihardan" demesi üzerine M.K., "Vazgeçerim ama ben sadece mutlu olmak istiyorum başka bir şey istemiyorum ?" diye cevap vererek eşinin, polislerin ve gazetecilerinde iki saatlik çabasının ardından ikna edilerek inşaattan indirildi.

Toplanan kalabalık polisin ve gazetecilerin ikna çabalarını merakla izlerken, indirilen M.K.(28), Niğde Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından ifadesi için Polis Merkezi'ne götürüldü.


Editör: TE Bilişim