Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi Hırsızlık ve yankesicilik Şubesi ekipleri tarafından Niğde genelinde meydana gelen 6 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri ve çalınan malzemeler ele geçirildi.

 Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çeşitli tarihlerde meydana gelen 6 hırsızlık olayının 2'si çocuk 10 kişiyi gözaltına aldı.
Niğde genelinde İnşaatlarda meydana gelen 6 hırsızlık olayıyla ilgili Asayiş Şube ekipleri hırsızlık ve yankesicilik  şube ekipleri 20 günlük yaptığı titiz çalışmalar neticesinde 10 şüpheli gözaltına alınırken 5 şüpheli mahkemeye sevk edilirken 5’inin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Niğde Emniyet müdürü Salim Cebeloğlu: ‘ilimizde geçmiş tarihlerde çeşitli inşaat alanlarında meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak Asayiş Şube müdürlüğümüzün yaklaşık 20 günlük yaptığı özel çalışma neticesinde bu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren suç şüphelileri ve çaldıkları malzemeler ele geçirildi. Bunların toplamda 6 olayın faili. Bu olayın dördü inşaat firmalarından çalınan çeşitli malzemeler. Çalınan malzemeler alçı makinesi çok sayıda musluk başlıkları demir ve inşaat malzemeleri. bir olay plaka hırsızlığı biliyorsunuz bu plakalar çalınan plakalar suçta kullanılmak üzere çalıyorlar bunları bunun faili olan şahıslar yine motosiklet hırsızlığa karışan bir suç şüphelisi yakalandı bu şahıslar şu anda göz altında bunlar toplam 10 Şüpheli şahıs göz altına alındı dün itibariyle Cumhuriyet Savcılığına Yönlendirildi 5 şüphelide 5 suç şüphelisi de hala göz altında işlemleri devam ediyor Niğde halkımıza şunu söylemek istiyoruz özellikle Yaz aylarında Mala karşı suçlarda bizler gerekli Tedbirleri aldık ama Vatandaşlarımızda kendi sokaklarında evlerinin önünde tanımadıkları bilmedikleri veya şüphelendikleri 112 veya 155 aracılığıyla bize bildirirse hırsızlıkla yani mala karşı suçlarla Mücadelede Bize çok ciddi bir katkı sağlayacaktır. ’ dedi
 
 
Editör: TE Bilişim