Niğde’de bulunan tüm okulların önünde öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'nün resmi ve sivil ekipleri tarafından gözetim ve denetimi yapılacak.
    
       Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Niğde’de “Huzurlu Okullar Güvenli Gelecek” projesi adı altında okul önlerinde gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.
 
              Albayrak, eğitim gören çocukları için okul, aile ve Emniyet Müdürlüğü olarak ortak çalışma içerisinde bulunacaklarını kaydederek, olumsuz bir olay yaşanmadan ailelerin, çocuklarını rahatsız eden kişi ya da olayları anında polise bildirmelerini istedi.
8 okulda sabit görevli 12 okulda ise resmi trafik ekiplerinin güvenli bir şekilde öğrencilerin okul önlerinde giriş ve çıkışlarını sağlayacağını belirten Albayrak; “ Görevli arkadaşlarımız okul müdürleri ve yöneticileri ile sürekli koordineli bir şekilde çalışacaklardır. Anadolu Lisesi, Atatürk Lisesi, Endüstri Lisesi, Cumhuriyet Lisesi, Ticaret Anadolu Lisesi, Fatih Anadolu Lisesi, Kız Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi olmak üzere 8 lisede sabit görevli arkadaşlarımız bulunacaktır. Diğer 12 olumuzda ise resim trafik ekiplerimiz öğrencilerimizin giriş ve çıkışlarında görev alacaktır” diye konuştu.
 
      Albayrak ayrıca, okul önlerinde öğrencilere rahatsızlık veren şahısların kimlik kontrollerinin yapılarak okul önlerinde dolaşmalarının engelleneceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim