Niğde’de eski bir petrol istasyonu ile soğuk hava deposunun malzemelerini kamyona yüklemeye çalışan acemi hırsızları jandarma ekipleri suçüstü yakaladı. 

Niğde Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Merkeze bağlı Sazlıca kasabasında son aylarda meydana gelen hırsızlık olayları nedeniyle tedbir aldı. Kasaba ve çevresine özel ekipler yerleştiren jandarma, uzun süredir kullanılmayan petrol istasyonu ve soğuk hava deposunun önünde bir kamyona buzdolabı, kalorifer petekleri, alüminyum, bakır ve diğer metal türü malzemeleri yüklendiğini görünce, yükleme yapanların yanına gitti. Jandarmayı bir anda karşılarında gören C.D. (29) ve O.A. (38) panikledi. Hırsızlık yaptığı anlaşılan C.D. ve O.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Olayda kullanılan kamyona el konulurken, malzemeler ve metal türü eşyalar iş yeri sahiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan kişilerle ilgili yapılan araştırmada, daha önce hiçbir hırsızlık kayıtlarının olmadığı anlaşıldı. Ademi hırsızlar jandarma ekiplerinin yaptığı işlemin ardından adliyeye sevk edildi. 
Editör: TE Bilişim