Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, düzenledikleri operasyonlarla Niğde’de ev, iş yeri ve araçlara dadanan hırsızları kıskıvrak yakalayarak adalete teslim etti. Niğde’de belirli günlerde meydana gelen hırsızlık vakalarını kısa sürede çözerek zanlıları hakim karşısına çıkaran Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri hırsızların korkulu rüyası haline geldi. 

Alaaddin Mahallesindeki bir iş yeri ile Selçuk Mahallesindeki başka bir iş yeri önünde bulunan iki adet motosikletin çalınması üzerine ekipler, şehir girişi çıkışlarında tedbirler alarak dar bölge uygulaması yaptı. Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren R.D. ve R.G. motosikletlerle gezerken polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Çaldığı telefonları satmak istediler
Çaldıkları telefonları bir telefon bayisine satmak istedikleri sırada polis ekipleri tarafından F.E. ve Y.S. çalıntı telefonlarla birlikte yakalandı. F.E ve Y.S. isimli şahısların üst aramalarında da içilmeye hazır kağıtlara sarılı çok sayıda esrar maddesi ele geçirildi,

Müşteri gibi geldi kasayı boşalttı
Selçuklu mahallesinde faaliyet gösteren bir iş yerinin kasasından iş yerine müşteri gibi gelen şahıs kasada bulunan paraları ve başka bir iş yerinden de cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Çarşı merkezinde sivil polisler tarafından tedbirler alınarak yapılan araştırmalar sonrasında her iki olayı gerçekleştirdiği tespit edilen V.Y. isimli şahıs kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan zanlılar hakkında işlem başlatıldığı bildirildi.


 
Editör: TE Bilişim