Bor İlçe Emniyetii Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'ne bağlı ekipler kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan güvenlik görevlilerine yönelik bilgilendirme çalışmasına başladı. 

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör olaylarına karşı emniyet mensupları yoğun çalışmalar içerisine girdi. Halkın desteğini almak isteyen Toplum Destekli Polis ekipleri vatandaşları da bilgilendirmeye devam ediyor. Polis ekipleri vatandaşlardan şüpheli durumlar karşısında 155 Polis İmdat telefon hattını arayarak güvenlik güçlerinden yardım istemelerini belirtti.

Çeşitli kurumlarda görev alan güvenlik görevlilerinden de bulundukları yerde daha dikkatli görevlerini yerine getirmeleri ve sahıslarla birlikte araçlar konusunda da daha duyarlı olmaları istendi. Toplum Destekli Polisler tarafından güvenlik görevlilerine şüphelendikleri her hangi bir durum karşısında hemen polisle irtibata geçmeleri konusunda bilgilendirme yapılması istendi. Vatandaşların huzur, güven ve mutluluğu için çalışmalarına devam edecek olan Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri görevlerini aksatmadan ve hızlı bir şekilde devam edeceklerini söyledi.


Editör: TE Bilişim