Niğde'de genç kadının yolda çocuğuyla yürürken kendisini takip ettiğini iddiasıyla beslenme çantasıyla darp ettiği yaşlı adam akrabası çıktı. 

35 yaşındaki H.A. isimli kadın, "Yüzüne hiç bakmadan direkt saldırdım maalesef tanıdığım birisi çıktı, şikayetçi değilim" dedi. H.A. ifadesinde, olayı şu şekilde anlattı:

“Ben o gün çocuğumu almaya gidiyordum okula. Arkamdan birinin geldiğini fark ettim ama benim daha önce de başıma böyle takip edilme olayları geldiği için. Tekrar okula girdim çıktım ama hiç yüzüne bakmadım aynı siyah ceketli siyah kasketli biri olunca tekrar çıkışta arkamdan yürüdüğünü görünce yüzüne hiç bakmadan direkt saldırıda bulundum."

Daha önceden birileri tarafından takip edildiğini söyleyen H.A., "Maalesef tanıdığım birisi çıktı. O anda yüzüne bakmadığım için fark etmedim. Hiçbir şekilde fark etmedim. Çünkü çok yoğun bir çalışma tempom var. Direkt saldırıda bulundum onu da kendimi korumak için yaptım. Çünkü daha önce de böyle sıkıntılar yaşamış olduğumdan fevri davrandım. Hepsi bu kadar ama kesinlikle taciz olmadı. Ve ben bu kelimeden çok rahatsız oldum. Siyah kasketli ceketli olunca aynı şahıs beni takip edildiğimi düşündüm. Ama değilmiş tabi. Sonra arayınca haberim oldu. Herhangi bir şikayetim yok. Ha böyle bir olay tekrar tecelli ederse yine aynı şekilde davranabilirim. Kendimi korumak için” diye konuştu.

Olay, kent merkezindeki Terminal Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda küçük çocuğuyla yürüyen ve ismi öğrenilemeyen 35 yaşlarında bir kadın, kendisini takip eden yaşlı bir adamı çocuğunun beslenme çantası ile vurarak kovalamıştı.

 
Editör: TE Bilişim