Bir grub İstanbul Sözleşmesinin  uygulanmadığı için kadına şiddetin arttığı  ve kadın  cinayetlerinin  işlendiği iddiası...  Bir kısım siyasal  islamcı grubun ise İstanbul Sözleşmesinin uygulanmaması gerektiği tartışmaları süre dursun bir kadın daha cinayete kurban gitti. 
 

Niğde’de eski eşini öldürüp, kayınvalidesi ve kayınbabasını ağır yaralayan zanlı B. K. tutuklandı. Eski eşi tarafından öldürülen Süheyla Yılmaz ise Hacıbeyli köyünde toprağa verildi.

Niğde merkez Şahsüleyman Mahallesinde 28 yaşındaki Süheyla Yılmaz’ı bıçakla öldürdükten sonra kayınvalidesini ve kayınbabasını yaralayıp olay yerinden firar eden B. K. gece saatlerinde polis tarafından yakalandı. B. K. Emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığında alınan ifadesi sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Talihsiz kadın Süheyla Yılmaz ise merkeze bağlı Hacıbeyli köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Öte yandan baba Ahmet İle anne Meral Yılmaz ise Hastanede tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilişim