Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ulukışla ilçesinde E-90 yolu üzerinde yaptıkları operasyonlarda esrar maddesi ve kaçak sigara ele geçirdiler. 

Niğde Emniyet Müdürlüğü KOM - Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Niğde  Ulukışla ilçesi E-90 Karayolu üzerinde yapmış oldukları uygulamada; Güney illerinden batı illerine giden 42…. Plakalı yolcu otobüsünün bagaj kısmında narkotik detektör köpeği vasıtasıyla yapılan aramada, otobüs yolcularından Ö.S. ve S.E. isimli yolculara ait valizlerde toplam 3652 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili Ö.S. ve S.E. isimli şahıslar yakalanmış ve Uyuşturucu Madde Nakletmek ve Ticaretini Yapmak suçundan çıkarılmış oldukları mahkeme tarafından tutuklanmışlardır.

İKİ ÇEKİCİ ARACINDA KAÇAK SİGARA

Niğde Emniyet Müdürlüğü KOM - Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  yine  Ulukışla ilçesi E-90 karayolu üzerinde yapmış oldukları kontrollerde güney illerinden batı illerine giden A.K ve R.K isimli şahısların kullandığı 47 ve 63 plakalı çekicilerde yapmış oldukları aramada toplam 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. 

Olayla ilgili A.K ve R.K isimli şahıslar yakalanarak emniyette alınan ifadelerinin ardından haklarında 5607 SKM suçundan işlem yapılmıştır. 


Editör: TE Bilişim