Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şube ekiplerince “Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına” yönelik yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince “Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına” yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen H. B. isimli şahıs Niğde Nar Sosyal Tesisleri civarında M. K., H. H. Ö. ve A. Ş. isimli şahıslarla görüşmüş akabinde görüşmüş olduğu şahıslar gözaltına alındı.
Yapılan operasyonda gözaltına alınanların üzerlerinde yapılan aramalarda 1 fişek 2,75 gram Eroin maddesi ele geçirilirken H.B. isimli şahsın evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda ise 1 alüminyum folyo içerisinde 9,83 gram eroin maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslardan  M. K., H. H. Ö. ve A. Ş. hakkında 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak Suçundan' gözaltına alınan M. K. ve H. H. Ö. Emniyetteki ifadelerinden sonrası serbest bırakılırken, A. Ş. hırsızlık konuları ile ilgili 3 ayrı dosyadan aranması bulunması sebebiyle gözaltına alındı. Ayrıca  “Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına” yönelik yapılan operasyonda H.B. isimli şahsın gözaltısı devam ediyor.
 
 
Editör: TE Bilişim