Niğde emniyet müdürlüğü koordinesinde Niğde merkezde bulunan park ve bahçelerde 41 noktada 162 polisin katılımıyla Huzurlu Sokaklar uygulaması gerçekleştirildi.

Niğde emniyet müdürlüğü ekipleri 11.00 15.00 arasında huzurun ve kamu düzeninin sağlanması amacı ile özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları terminal gar hastane park bahçe gibi bölgelerde kamu düzenini bozan kişilere yönelik Huzurlu Sokaklar uygulaması gerçekleştirildi.

Niğde emniyet müdürlüğü tarafından 41 noktada 162 polisin katılımı ile yapılan uygulamayı değerlendiren Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu İlimizde hem seçim sürecinin hem de ramazan ayının huzur ve güven içerinde geçmesi vatandaşlarımızın ramazanı güzel bir ortamda güvenli geçirmeleri için Niğde genelinde belirli noktalarda uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Bu tür uygulamalar Niğde il geneli hariç tüm Türkiye genelinde yapılmaktadır. Bugün sizlerle birlikte Huzurlu Sokaklar uygulamasının ilkini gerçekleştiriyoruz. Burada amacımız suç işlemeye meyilli şahısların herhangi bir suça teşebbüs etmelerini önlemek böylece vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapmalarını ve sokakta huzurlu bir şekilde gezmelerini sağlamaktır. Bunun yanında camilerimizde tren garında okul çevrelerinde, park ve bahçelerde halkımızın yoğun olduğu bölgelerde huzurlu bir şekilde gezmelerini sağlamak amacı ile bu uygulamaları yapıyoruz.
 
Editör: TE Bilişim