Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele şubesi ekipleri ve Asayiş ekiplerince sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yapılan koordineli çalışmalarda 6 şüpheli gözaltına alınırken şahısların üstlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına" yönelik, adli makamlarla koordineli olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 3 şahıs yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şahısların üstlerinde yapılan aramalarda  223,57 gram ağırlığında Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Ekiplerce alınan şahıslardan birinin Uyuşturucu Madde Bulundurmak Ve Kullanmak suçundan 3 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası olduğu tespit edilmiş olup işlemleri akabinde kapalı cezaevine teslim edilmek üzere gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ise 3 şüpheli gözaltına alınırken şahısların üstlerinde yapılan aramalarda 6,1 gram ağırlığında Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Asayiş ve narkotik ekiplerince gözaltına alınan 6 şahsın emniyetteki işlerinin devam ettiği bildirildi.

       

Editör: TE Bilişim