Niğde İl Özel İdare Genel Sektreterliği Niğde Emniyet Müdürlüğü hizmetinde kullanılmak üzere iki adet seyyar karakol aracı aldı. 


Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin konu ile ilgili yaptığı açıklamada;   Niğde İl Özel İdaremiz, İl Emniyet Müdürlüğü ile koordine halinde ilimizin emniyet alanındaki ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürüyor.

Bu çerçevede İl Özel İdaremiz tarafından İl Emniyet Müdürlüğü emrinde kullanılmak üzere iki adet Seyyar Karakol Aracı alınmıştır.


Alınan araçlar olay yerindeki sanık, müşteki ve şüphelilerin ifadelerini almak için kullanılacak olup, vatandaşlarımızın Karakol binasına kadar gitmesine gerek kalmayacak, iş ve zaman kaybını engelleyecektir. araçlarda nezarethane ve çalışma bölümü olmak üzere iki bölüm bulunmaktadır. Alınan Seyyar Karakol Araçları 175.000 TL ye mâl olmuştur.


Daha önce aldığımız ve Yunus Ekiplerinin kullanımına sunulan motorlar ile şehir içi güvenliği sağlayan MOBESE yapımı desteğinden sonra önemli bir hizmeti görecek olan seyyar karakol araçlarının İl Emniyet Müdürlüğüne ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. 



Editör: TE Bilişim