Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Niğde Emniyet Müdürlüğünden takviye Polis Ekipleri bor ilçesi genelinde Trafik ve genel asayiş uygulaması yaptı.
 Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu idaresinde Niğde ve Bor Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin katılımı ile Bor İlçesinde kahvehaneler, internet kafeler, eğlence merkezleri ve umuma açık yerlerde asayiş uygulaması yapıldı.   

 Gece geç saatlere kadar ilçede bulunan Üstün Park, Kayabaşı Parkı, şehir merkezi gibi Borluların aileleri ile birlikte yoğun olarak gezdikleri yerlerin yanında, metruk binalarda kontrol edildiği, şüpheli araçların arandığı, alkol kontrolü yapıldı.

Yapılan uygulamada   Bor İlçesinde,  tescilsiz modifiyeli motosikletler, uyuşturucu hap kullanımı, modifiye otomobiller ile halkın yoğun olarak bulunduğu park ve bahçeler kahvehaneler, internet kafeler, eğlence merkezleri ve umuma açık yerler kontrol edildi.

Son zamanda Bor İlçesinde uygulanan asayiş ve trafik tedbirleri vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanırken bu tür emniyet tedbirlerinin bundan sonrada artarak devam edeceği ifade edildi. 



 
Editör: TE Bilişim