Niğde'de geçtiğimiz hafta baba ve oğlu damatlarını öldürmüştü. Olayın ardından bugüne kadar kaçan Baba ve oğlu  bugün Yeşilgölcük Jandarma Komutanlığına teslim oldu. 




 Niğde'de otopark görevlisinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili aranan baba-oğul, jandarmaya teslim oldu.     Geçtiğimiz hafta Niğde merkez Hıdırlık mevkisindeki gazinoların otopark görevlisi Serdar Gültekin'in (29) 23 Kasım'da pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili aranan ve olayın ardından Kayseri'ye kaçtığı iddia edilen baba E.A. (42) ve oğlu M.A'nın (17), Niğde'nin Yeşilgölcük beldesindeki jandarma karakoluna giderek teslim olduğu öğrenildi.


Maktül Serdar Gültekin'i önce otomobille ezmeye çalıştığı, ardından da pompalı tüfekle vurduğu öne sürülen şüpheliler, jandarma görevlilerince polis ekiplerine teslim edildi. Baba-oğulun suçlarını itiraf ettikleri bilgisi edinildi.  Polis çelik yeleği ile Niğde Adliyesine getirilen  zanlıların  işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.


Olay bundan yalkaşık bir hafta önce meydana gelmişti. Aralarındaki daha önceden devam eden bir husumet nedeniyle Baba ve Oğlu tarafından  Niğde'de pompalı tüfekle vurulan Serdar Gültekin, kaldırıldığı Niğde Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.  Polis ve jandarma ekipleri, cinayetle ilgili olarak,  E.A. ve kardeşi M.A'yı yakalamak için çalışma başlatmıştı. 



Editör: TE Bilişim