Çiftlik İlçesinde geçtiğimiz gün bir otomobil yaklaşık 70 metrelik uçuruma yuvarlanmış ve kazada 1 kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı. 


 Bugün de öğle saatlerinde Çiftlik ilçesi girişinde trafik kazası meydana geldi. Çiftlik ilçesi Kömürcü kavşağında meydana gelen kazada, Niğde yönüne seyir halindeki bir araç yoldan çıkarak taklalar atarak tarlaya uçtu. 

Niğde'nin Kömürcü köyü ile Bağlama kasabası arasındaki karayolunda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole uçan otomobilde bulunan 6 yaşındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybederken 2 kişide ağır yaralandı. Yaralılardan biri ise hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Trafik kazası bugün saat 13.30 sularında Niğde-Çiftlik karayolu Kömürcü kavşağında meydana gelen kazada otomobilin içerisinde bulunan 6 yaşındaki Yunus Emre Gökal, olay yerinde M.Ç.(24) ise kaldırıldığı hastanede  hayatını kaybederken otomobil sürücüsü   Emrah  Gökal (24) ağır yaralandı.

Yaralılar 112 Acil servis ambulansı ile Niğde Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza geçirenlerin Antalya'dan Çiftlik ilçesine  geldikleri ve çocukları Yunus Emre Gökal'ın rahatsızlığı nedeni ile Çiftlik ilçesinden Niğde'ye gitmek üzere oldukları öğrenildi. 

Jandarma meydana gelen trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattı.



Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı önceki haberimiz için Tıklayın


Fotoğraf izinsiz alınamaz... 

Haber - Fotoğraf ; Enes Can Özmen

 



Editör: TE Bilişim