Niğde'de bir şahıs hırsızlık yaptığı elbise ile imza atmak için Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne gelince polisler tarafından yakalandı. 


Edinilen bilgiye göre, otomobil hırsızlığı ihbarı alan Asayiş Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler MOBESE, HGS ve PTS kayıtlarını niceleyerek çalındı otomobilin merkeze bağlı bir köyde bulunduğunu tespit etti. Köye sevk edilen ekipleri gören şahıs yaya olarak kaçmaya başladı. Elma bahçesinde izini kaybettiren şahıs Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne imza atmak için geldiği sırada kıyafetinden tanıyan polisler tarafından yakalandı.

Asayiş ekipleri E.T ile ilgili yaptığı çalışmada 3 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ve yakalanmamak için bekar evi kiraladığı ve sahte kimlik kullandığı tespit etti. Ekipler E.T’nin bekar evinde yaptığı aramada hırsızlık yaptığı evlerden çaldığı ziynet eşyaları ele geçirdi. Asayiş Müdürlüğünde yapılan sorgunun ardından E.T hırsızlık ve sahtecilik suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine gönderildi.


 
Editör: TE Bilişim