Bor ilçesi, Bahçeli – Kemerhisar yol ayrımında trafik kazası meydana geldi. Kaza da 3 kişi yaralanırken, 40 kadar koyun da telef oldu. 

Haber-Foto-Video; Enes Can ÖZMEN - Muharrem TEMEL - Yasin YURTMEN- 


Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Bor ilçesi şeker fabrikası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Niğde merkezden Bor ilçesine kadar polisten kaçan 51 EF 479 plakalı otomobil, Bor İlçesi Şeker Fabrikası yakınlarında  koyun sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle 40 koyun telef olurken 51 EF 479 plakalı otomobil içerisinde bulunan Halit Y.(19) , Uğur Y.(24), Gülbahar S.(23) isimli şahıslar yaralandı.  3 kişi yaralandı. Kaza sonucu Halit Y. (19) hafif yaralanırken, Uğur Y.(24) ile Gülbahar S. (23 ) ağır yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla götürüldüğü Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Araç içerisinde içki  şişelerinin olması dikkat çekti. İsmini vermeyen bir vatandaş, "Polis araçları hızla bir aracı kovaladığını gördüm. Polis araçlarından birinden ateş edilince koyunlar ürkerek yola fırladılar. Polisin kovaladığı araç bir çok koyun sürüsünü altına alarak telef etti." dedi. 

Koyun sahibi, koyunlarını o halde görünce baygınlık geçirdi. Telef olan koyunlar, tutulan raporun ardından belediye ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı. Olay yerine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ve Bor İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez'de gelerek incelemede bulundular.

Kaza ile ilgili soruşturma açıldı. 

Editör: TE Bilişim