Bor İlçesinde kaza yaşlı kadına otomobil çarptı. Ambulansın olay yerine geç gelmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

  

Bor İlçesinde  Gostivar Şelale Parkı önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına otomobil çarptı.

 

Edindiğimiz bilgiye göre ; Bor İlçe merkezinde Gostivar Şelale Parkı önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan alzheimer hastası olduğu  belirtilen  N.Y(72) isimli bir yaşlı kadına 51 KZ 312  plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaşlı  kadın yere düştü. Kaza sırasında oradan   geçmekte olan bir hemşire müdahale etti. 

 

AMBULANSIN GEÇ GELMESİNE VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

 

Olay yerinde  bulunan vatandaşlar tarafından 112 Acil Servise telefon edilmesine rağmen yaklaşık 15 dakika ambulans beklendi. Bu sırada bir başka ambulans olay yerinden geçti ve çevredekiler tarafından yönlendirilmesine rağmen araç içinde  bir başka hasta olduğu için durmadı.

 

Yaklaşık 15 dakika içerisinde ambulansın kaza yerine gelmemesi üzerine  o civarda taksi durağından araç çağırılarak taksiye bindirilen yaşlı kadın Bor Devlet Hastanesine götürüldü.

 

Olay yerine trafik ekipleri geldi. Yaralı kadın taksi ile götürüldükten birkaç dakika sonra olay yerine ambulans geldi. Şehir merkezi ve hastaneye çok yakın bir yerde meydana gelen olaya ambulansın yaklaşık 20 dakika da gelmesi vatandaşların tepkisine yol açtı.

 

Taksi ile Bor Devlet Hastanesine götürülen yaşlı kadın ilk müdahalesinin ardından Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Editör: TE Bilişim