Bor İlçesinde baharın gelmesi ile birlikte  motosiklet sürücüleri de Bor Caddelerine çıktı. Bununla birlikte motor kazaları da başladı. 


Haber : Yasin BEKİŞ



Bor İlçesinde adeta gelenek haline gelen gençlerin  motosiklet kullanımı hız kesmeden devam ediyor. İlçede çok yaygın olan motosiklet kullanımı beraberinde kazalarıda getiriyor. 


Her yıl yaklaşık 50 kadar gencin hayatını kaybetmesine neden olan motosiklet kazaları, bir çok kişinin de sakat kalmasına neden oluyor. Şehir trafiğini tehlikeye atan, tescilsiz modifiye edilmiş motosikletler gece ve gündüz gürültü kirliliği ile de Borluların tepkisini çekiyor. 


Baharın gelmesi ile birlikte Bor İlçesinde trafik kazaları da başladı. Bugün öğle saatlerinde Fatih Mahallesinde motosikletin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. 


Üzerinde henüz kimliği belirlenemeyen iki gencin bulunduğu motosiklet Fatih Mahallesinde özel bir otomobile yan taraftan çarptı. 51KD 475 plakalı araca yan taraftan çarpan motosiklet sürücü ve arkasında bulunan diğer genç yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Bor Devlet hastanesine kaldırıldılar. 


Kaza ile ilgili soruşturma açıldı. 













Editör: TE Bilişim