Niğde'nin Bor ilçesi çevreyolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, çift yön olan Bor Çevreyolu, üç şeritli yol yapım çalışmasından dolayı tek yöne düşürüldü. Yolun karşısına geçmek isteyen Üniversite öğrencilerine plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. Öğrencilere çarpan araç olay yerinden kaçarken kazada ağır yaralanan Selman Demirel (23) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Sadık Barış (25), yaralandı.
Sadık Barış Niğde Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Niğde Bor yolu üzerinde  yaklaşık 20 gündür 3. şerit yol çalışması yapılıyor. Bor Trafiği Niğde-Kayseri yönüne Altunhisar Kavşağından tek yön olarak veriliyor. Şehir adeta ikiye bölünmüş vaziyette Altunhisar Kavşağından başlayıp Toki Kavşağına kadar hiçbir geçit verilmediğinden dolayı da çevrede oturan vatandaşlardan tepki alıyor. Bor Otobüs Terminaline giriş yapılamadığından, yolcular Okçu yolu kavşağında bekleme yapıyor, yada otobüslere bindiriliyor. Eski yol üzerindeki esnaf araç trafiği olmadığından dolayı da satışlarının düştüğünü belirtiyor.
Ayrıca vatandaşlar tarafından tek yön yolda trafik işaretlerinin de yetersiz olduğu ve çalışmaların yavaş ilerlediği belirtiliyor.  
 
Editör: TE Bilişim