Bor İlçesinde yoğun yağışlar ve sert kış şartlarına dayanamayan kerpiç evin bir  odası  çöktü. Bor İlçesi Karaca Uğurlu Mahallesinde  ilçede  yaşanan kış şartlarına dayanamayan bir evin yatak odası  çöktü olayda şans eseri zarar gören kimse olmadı.


Edindiğimiz bilgiye göre olay geçtiğimiz hafta Bor İlçesi Karaca Uğurlu Mahallesinde meydana geldi. Anne  H.A.(66) ve Oğlu S.A.(29) ‘nın birlikte oturduğu kerpiç evin yatak odasının tavanı  yağan kar nedeniyle gevşeyen ve damdan toprak dökülmesini önlemek için  için S.A. ve yakınları tavana  kontroplak çaktılar. Ancak buna rağmen toprak dökülmesini önleyemediler ve çakılan kontroplak ve tahtalar çatlamaya başladı. Bunun üzerine evde bulunan beş kişi yatak odasında ki eşyaları başka odalara taşımak istedi. Taşıma yapmadan diğer odalarda yer açma işlemi yaparken yatak odasının tavanı büyük bir gürültü ile çöktü. Taşıma işlemini yapan Anne H.A , oğlu S.A ile birlikte diğer üç akrabaları tesadüfen başka odada oldukları için göcük altında kalmaktan son anda kurtuldular.


Yatak odasının çökmesi ile birlikte kullanılamaz hale gelen evde kalan Anne H.A ve Oğlu S.A.  Bor İlçesinde bulunan akrabalarının yanına yerleştiler.



 

 

Editör: TE Bilişim