Bor İlçesi'nde Emniyet ekipleri halkın huzurunu bozanlara geçit vermiyor. Emniyet ekipleri sık sık ilçede uygulamalar yapıyor. 


 Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Bor Emniyet ekiplerince, ilçede halkın huzurunu bozan ve uyuşturucu madde kullanıcı şahıslara yönelik, eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.


İlçe giriş çıkışları, gazino, kahvehane, metruk bina, parklarda ve araçlarda eş zamanlı düzenlenen uygulamalarda Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayiş, Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Olay Yeri İnceleme, Çocuk Büro, Toplum Destekli Büro ve Trafik Şube ekiplerinin yer aldığı 100 polis görev aldı.

NARKOTİK DEDEKTÖR KÖPEĞİ "ARON" İLE OPERASYON


Narkotik dedektör köpeği "Aron"un da katıldığı operasyonda, parklarda şüpheli görülen şahıslarda Genel Bilgi Kaydı (GBT) uygulaması ve üst araması gerçekleştirildi. Bir restoranda dedektör köpeğin de katılımıyla yapılan aramada 3 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli A.K ve K.D hakkında adli işlem yapıldı.


Metruk bir binanın bahçesinde de 1 kök dişi kenevir ele geçirildi.


BOR'DA HUZUR BOZANLARA GEÇİT YOK




İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilerinden alınan bilgilere göre, operasyon sonucunda 137 araç sahibi sorgulanarak, 2 bin lira trafik cezası uygulandı. Ruhsatsız 2 kahvehane ve içki markası adı ile işletme çalıştırdığı iddia edilen T.B, M.K ve K.K. isimli şahısların ifadesi alındı.



Öte yandan Niğde Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Erdem, Bor Emniyet Müdürü Murat Sönmez, KOM Müdürü Arif Pehlivan da operasyonu takip ederek, bir süre Üstün Park Çay Bahçesinde ailelerle ilçe güvenliği ile ilgili görüş alış verişinde bulundu


Editör: TE Bilişim