Niğde İl Emniyet Müdürlüğü KOM - Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ) Şube Müdürlüğü ekipleri Bor ilçesinde cinsel içerikli hap, Niğde'de ise gümrük kaçağı sigara yakaladı.



KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından  yapılan operasyonlarda Niğde ve Bor'da  toplam  13 bin 400 paket gümrük kaçağı sigara, 108 paket makaron ve yine Bor ilçesinde 16 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi.



Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  sigara kaçakçılığının önlenmesi amacıyla Niğde ve Bor’da operasyonlar yaptı. Niğde’de operasyonlar neticesinde bir araçta yapılan arama sonrasında  muhtelif markalarda 8 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, yakalanan 2 şahıs hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldı.



Bor ilçesinde ise  İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince  bir işyerine operasyon düzenlendi. İş yerinde ele geçirilen farklı markalarda 4 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara, 108 paket makaron ve 16 adet cinsel içerikli hapa el kondu.  Olayla ilgili 1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.







Editör: TE Bilişim