Bor İlçesinde 26 yaşında bir genç kendini asarak intihar etti. 


Edindinilen bilgiye göre; Bor İlçesinde bugün saat ;18;00 saatlerinde bir kişi kendini ağacın dalına iple asarak intihar etti. Bursa'da çalışan Altunhisar İlçesi Keçikalesi nufusüna kayıtlı olduğu öğrenilen L.Ö.(26) isimli bir genç Bor İlçesi Belediye Garajının karşısında sahipsiz bir bahçede bulunan ağaca iple asarak intihar etti. 

İntihar eden L.Ö.'nün Bursa'da çalıştığı, Bor İlçesine gelerek intihar etmeden önce çevrede bulunan insanlardan sigara istediği, daha sonra da sahipsiz bir bahçede dut ağacının dalına ip bağlayarak intihar ettiği öğrenildi. 

Olayı  Altunhusar yolu üzerinden geçen vatandaşların görerek polise bildirmesi üzerine, Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü  Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı   gelerek gerekli incelemeleri yaptı. 

Talihsiz adamın cesedi cenaze arabasına konularak Bor Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İntihar ile ilgili soruşturma başlatıldı. 



SAMSUN'DAN GELDİ, NİĞDE'DE  İNTİHAR ETTİ


Diğer Yandan, Niğde'nin Çamardı İlçesi'nde 45 yaşındaki dağcı Hasan Şengül, jandarmayı arayıp 'İntihar ediyorum, gelin cesedimi alın' dedikten sonra kendisini Aladağlar Bölgesi'ndeki 300 metre yükseklikten boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.

Olay, geçtiğimiz gün saat 11.00 sıralarında Aladağlar Bölgesi Cımbar Vadisi'nin Arpalık Mevkii'nde meydana geldi. İddiaya göre dün Samsun'dan Niğde'nin Çamardı İlçesi'ne gelen Hasan Şengül, Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi Mümtaz Çankaya Dağ ve Kayak Evi'nde konakladıktan sonra sabah saatlerinde yürüyüşe çıktı. Şengül, yaklaşık 300 metre yüksekliğindeki Arpalık Mevkii'ne geldiğinde 156 Jandarma'yı arayarak bulunduğu yeri tarif edip "İntihar edeceğim, gelin cesedimi alın" diyerek telefonu kapattı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat sonra olay yerine ulaşan ekipler, Hasan Şengül'ün cesediyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hansan Şengül'ün cesedi iki ayrı torba içerisinde yaya olarak aşağıya indirildi. Saat 17.00 sıralarında Cımbar Boğazı girişine getirilen Şengül'ün cesedi ambulansla Çamardı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Editör: TE Bilişim