Dursun Suna - Niğde(Akit) Bor ilçesi Toki evlerinin Polis noktasının kapatılmasına vatandaşlar ve muhtarı tepkili.


Bor toplu konut evleri mevkisinde, Polis noktası olarak kullanılan, binanın ne sebepken kapatıldığına mahalle sakinleri Annam veremediklerini söylediler.  


Mahalle muhtarı Ali Dündar Toki konutlarında yedi bine yakın mahalle sakinleri var, hiç beklenmedik olaylar oluyor, 155 polis imdatı aradığımızda İlçesinden beş altı kilometrelik bir yoldan gelmesi gerekiyor. Polisin olay mahalline gelmesi gecikiyor, olaya zamanında müdahale etmekte geç kalındığını ifade eden muhtar toki evlerindeki vatandaşlar huzursuz.

Muhtar Ali Dündar Polis noktası olarak kullanılan bu güzelim bina yoksa çürüme yemi bırakıldı, önceden nadir olaylar oluyordu, polis noktası kapatılınca mahallede olayların arttığı, 155 nolu telefonu aradığımızda zamanında müdahale edilemediğine vurgu yaptı. Muhtar mahallemde vatandaşlar kendisini güvenli hissedemediklerini söyledi. Ben muhtar olarak zorda kalıyorum, şikâyetler artmaya başladı gönünde hadiselerin yaşandığı toki konuklarının Polis notasının açılması için yetkililerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.   


   






Editör: TE Bilişim