Niğde’nin Bor ilçesinde Bağımlılıkla Mücadelede kurumlar arası iş birliğini sağlamak, temel stratejileri belirlemek ve eylem planları hazırlamak üzere İlçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda toplantı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Bekir Sıtkı Dağ başkanlığında yapılan toplantıya Bor Cumhuriyet Başsavcısı, Belde Belediye Başkanları, Kurum Amirleri ve Sivil Toplum Temsilcileri katıldı. Toplantıda uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Kaymakam Dağ, "Yapılan sunumda kurumlarımızın uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli çalışmalar yaptığını görüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucu illetine karşı mutlaka eğitmemiz gerekiyor. Bundan sonra da gençlerimizin ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Toplantı sonunda kurum müdürleri uyuşturucu sorunu ve bu sorunun çözümü noktasında yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim